De 6 tinten van de BrouwVrouw

Laat je verleiden!

Alex AnkertjeAlex Ankertje – Een aangenaam fris amberbier, met een fruitig karakter en een tikkeltje zoetige smaak. Speciaal gebrouwen voor de Koning, die in zijn jonge jaren een graag geziene gast was in ons café.

Dubbel Leckertje – Volmondig dubbelbier met delicate gebrande moutsmaken en licht in hop. Fris, kruidig en met een klein zoetje. Vrouwen pas op: U wilt hem; Hij is woest aantrekkelijk en dubbel lekker!

Lecker Blontje – Lekker door te drinken blond bier, met een verrassende hopbitter, rond van smaak en tonen van citrus.
Pas op! Ze is gewillig en daar wilt u meer van!

Witte KaatjeWitte Kaatje – Een kruidig witbier met internationale allure, vol van smaak met veel fruittonen van banaan, citrus en koriander. Vernoemd naar Kaat, de Enkhuizer zielsverkoopster, die in haar herberg zeelui ronselde voor de VOC schepen.

Tankertje – Volle kruidige tripel met een soepele afdronk. Goud van kleur, rond van smaak en warm van gevoel. Een bier voor de echte liefhebber die van schoonheid en uitdagingen houdt en voor wie geen zee te hoog is!
Black Enkertje – Een echte IPA, bitter, vol hoptonen, donker van kleur maar zonder de roast-smaak en verkregen door een heel bijzonder brouwproces. Vernoemd naar de zwarte ankers links op de Drommedaris; buitgemaakt door de Enkhuizer bevolking bij de slag op de Geldersen.

De Zevende Tint!

De BrouwVrouw introduceert een speciaal bier voor 40 jarig bestaan van café ’t Ankertje. Deze quadrupel is gemaakt van 4 granen en 4 soorten hop en gebrouwen met originele houtkrullen van de vloer van café ’t Ankertje.

De 6 tinten bierbox: Probeer alle bieren van de BrouwVrouw in één box. Voor meer informatie vul het contactformulier in of bestel hem direct €21,50 en af te halen bij Café ’t Ankertje Eten & Drinken Dijk 6 in Enkhuizen.