Proeverijen

Wil je met vrienden of vriendinnen een op een bijzondere en gezellige manier komen kennismaken met de verschillende bieren van de BrouwVrouw? Voor elke gelegenheid hebben we wel een leuke oplossing. En blijven eten na een proeverij? Geen probleem. In de proeverijen ga je ontdekken wat de verschillen zijn tussen de verschillende bieren. Onder leiding van Karin en haar team medewerkers kun je op al je vragen antwoord krijgen, en niet minder belangrijk: Proeven en een gezellige avond hebben!

Een proeverij op maat is altijd mogelijk, of kies uit een van onze proeverijen:

Bier Kaas Proeverij

In deze proeverij maak je kennis met de 6 bieren van de BrouwVrouw. In combinatie met 6 verschillende kazen ontdek je hoe de verschillende smaken bij de bieren horen. Deze gezellige en interactieve 2 uur durende proeverij wordt natuurlijk door de BrouwVrouw gegeven. De kosten bedragen €22,50 en de proeverij kan vanaf 4 personen gereserveerd worden.

Bier Experience

De bier experience laat je diverse speciale bieren proeven in combinatie met een aantal kleine gerechten. Het is een 6 gangen proeverij en vanaf 4 personen te boeken. Na 3 uur heb je echt bier ervaren. Deze proeverij kost €47,50 per persoon.

Informatie aanvragen

Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan. Speciale wensen of een proeverij in combinatie met een diner? Geen probleem.