Proeverijen

Wil je met vrienden of vriendinnen een op een bijzondere en gezellige manier komen kennismaken met de verschillende bieren van de BrouwVrouw? Voor elke gelegenheid hebben we wel een leuke oplossing. En blijven eten na een proeverij? Geen probleem. In de proeverijen ga je ontdekken wat de verschillen zijn tussen de verschillende bieren. Onder leiding van Karin kun je op al je vragen antwoord krijgen, en niet minder belangrijk: Proeven en een gezellige avond hebben!

Een proeverij op maat is altijd mogelijk, of kies uit een van onze proeverijen:

Bier Kaas Proeverij

In deze proeverij maak je kennis met de 6 bieren van de BrouwVrouw. In combinatie met 6 verschillende kazen ontdek je hoe de verschillende smaken bij de bieren horen. Deze gezellige en interactieve 2 uur durende proeverij wordt natuurlijk door de BrouwVrouw gegeven. De kosten bedragen €17,50 en de proeverij kan vanaf 4 personen gereserveerd worden.

Bier Zoekt Vrouw

Met vriendinnen bier ontdekken, wie wil dat nou niet? Laat de universele taal van bier tot je spreken. In deze 3 uur durende proeverij proef je verschillende bieren in combinatie met spannende hapjes en hete verleidingen. De kosten van deze proeverij bedragen €24,50 en je maakt niet alleen kennis met de 6 tinten van de BrouwVrouw, maar ook met andere bieren. En je krijgt een leuke goodiebag mee.

Bier Experience

De bier experience laat je diverse speciale bieren proeven in combinatie met een aantal kleine gerechten. Het is een 6 gangen proeverij en vanaf 4 personen te boeken. Na 3 uur heb je echt bier ervaren. Deze proeverij kost €39,95 per persoon.

Informatie aanvragen

Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan. Speciale wensen of een proeverij in combinatie met een diner? Geen probleem.